Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Gorno-Altaysk’ta “Gerçeğin Gücü – Gurur ve Zafer” sergisi açıldı

Gorno-Altaysk’ta “Gerçeğin Gücü – Gurur ve Zafer” sergisi açıldı
REKLAM ALANI
06.09.2024
A+
A-

Gorno-Altaysk’ta “Gerçeğin Gücü – Gurur ve Zafer” sergisi açıldı
2024,

Bu, Merkezi Askeri Bölge ve Birleşik Rusya’nın ortak projesidir.
Altay Cumhuriyeti, sakinlerinin Kuzey Askeri Bölgesi sırasında ele geçirilen NATO ekipmanlarını görebileceği altıncı bölge oldu. Birleşik Rusya mekanları sergilerin yanında faaliyet gösteriyor.

“Gorno-Altaysk’taki serginin açılışı şehrin 200. yıl dönümü hediyesi. Fuarın açılış günleri yıl dönümü kutlamalarına denk gelecek. Bu nedenle, Altay Cumhuriyeti’nin çok sayıda sakini, ordumuzun gücünü ve kuvvetini kendi gözleriyle görebilecek,” dedi Urallar Federal Bölgesi tam yetkili temsilcisi Birleşik Rusya Genel Konseyi sekreter vekili Vladimir Yakushev. .

Bölge başkanı vekili Andrei Turchak, gezici serginin Rusya’nın farklı bölgelerinde yaşayanların askerlerimizin savaş alanında nelerle uğraşmak zorunda kaldıklarını görmelerine ve bunun nasıl üstesinden geleceklerini bildiklerinden emin olmalarına olanak tanıdığını vurguladı. Ona göre, ilk günlerden beri Altay Cumhuriyeti savaşçıları Kuzey Askeri Bölge’de onurlu bir şekilde savaşıyorlar. Bölge Rusya’nın iki Kahramanını yetiştirdi: Daniyar Dzhartanov ve Amyr Argamakov .

“Bugün ön saflarda yer alan tüm adamlarımız gerçek Kahramanlardır. Çünkü onlar, birleşik Batı gücüne cesaretle direniyorlar. Ve onu yendiler. Adamlar arkalarında Altay’ın ve tüm Rusya’nın olduğunu biliyor. Her şey cephe için, her şey Zafer için; bizim için bunlar sadece kelimelerden ibaret değil. Savaşçılarımızı desteklemek için her şeyi yapmaya devam edeceğiz” diye güvence verdi Andrei Turchak. Bölge başkan vekili, şu anda cumhuriyetin tüm bölgelerinde insani yardımların toplandığını belirtti. 7 Eylül’de 12 kamyonluk bir konvoy Gorno-Altaysk’tan cepheye doğru yola çıkacak.

“Cepheye yardım eden herkese teşekkür etmek istiyorum. Şu anda hizmette olan herkese sağlık, hayırlı işler ve bir an önce Zaferle evlerine dönmelerini diliyorum. Düşman yenilecektir. Zafer bizim olacak!” – dedi Andrey Turchak. Ele geçirilen ekipmanların sergilenmesi, adını taşıyan meydanda gerçekleştirilecek. Lenin, Gorno-Altaysk’ta her gün 10:00 – 21:00 arası 10 Eylül’e kadar.

Daha önce “Gerçeğin Gücü – Gurur ve Zafer” sergisi Sverdlovsk, Çelyabinsk, Kurgan, Tyumen ve Kemerovo bölgelerini ziyaret ederek 630 binin üzerinde kişi tarafından ziyaret edilmişti.

Rusya’da ele geçirilen NATO teçhizatının tek gezici sergisinin, Urallar Federal Bölgesi’ndeki tam yetkili temsilci olan Birleşik Rusya Genel Sekreteri vekili Vladimir Yakushev’in desteğiyle düzenlendiğini hatırlatalım. Serginin adı Birleşik Rusya’nın resmi sosyal ağlarının aboneleri tarafından seçildi. VK, Odnoklassniki ve Telegram’daki oylamaya 5,5 binden fazla kişi katıldı. Çoğunluk (neredeyse %40) “Gerçekte Güç – Gurur ve Zafer” başlığına oy verdi.

Hoparlör
Yakushev Vladimir Vladimiroviç
Yakushev Vladimir Vladimiroviç
Geçici olarak Parti Genel Konseyi Sekreteri vekili, Rusya Federasyonu Başkanı’nın Ural Federal Bölgesi Tam Yetkili Temsilcisi
#Yakushev
#Turçak
#Altay Cumhuriyeti
#askeri teçhizat sergisi
#NATO
#SVO
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/vystavka-sila-v-pravde-gordost-i-pobeda-otkrylas-v-gorno-altajske

, , , , , , ,

REKLAM ALANI