Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Atilla Halit Atatürkçüyüm diyen sahte Atatürkçülere seslenerek kamuoyuna çok önemli açıklamalar yaptı

Atilla Halit Atatürkçüyüm diyen sahte Atatürkçülere seslenerek kamuoyuna çok önemli açıklamalar yaptı
REKLAM ALANI
07.02.2022
A+
A-

Atilla Halit Atatürkçüyüm diyen sahte Atatürkçülere seslenerek kamuoyuna çok önemli açıklamalar yaptı.

Atilla Halit ; Sahte Atatürkçü’lere Çok Sert Sözlerle Eleştirdi

Yurt dışında yaşayan Türkmen asıllı Atilla Halit Atatürkçüyüm diyen sahte Atatürkçülere seslenerek kamuoyuna çok önemli açıklamalar yaptı.

Kaleme aldığı yazısından; Sayın Devlet Başkanımıza ve Cumhur İttifakı Genel Başkanına aynı zamanda Devletimizin tüm istihbarat teşkilatlarına saygılarımla arz ederim diyerek seslendi .

(CHP’ye ihanetin ardındaki karanlık kişi; Ünal Çeviköz)

CHP’nin Türk Milleti nezdindeki Devletçi ve Milliyetçi duruşuna, CHP’nin kuruluşundan bu yana Ünal Çeviköz kadar zarar veren olmamıştır.
Kılıçdaroğlu’nun ısrarla ve inatla Ünal Çeviköz’ü partide yetkili olarak tutması ise ayrı bir gafletin eseridir.
Kılıçdaroğlu CHP’yi adım adım dönüştürmeye devam ederken, CHP’yi bir takım odaklar adına dönüştürme projesinin en önemli temsilcisi Ünal Çeviköz’dür.

Kılıçdaroğlu’nun karanlık adamı ve kara kutusu olarak bilinen Çeviköz‘ü gelin biraz daha yakından tanıyalım.

Ünal Çeviköz “Karabağ” meselesinde Türkiye ve Azerbaycan’ın aleyhine olacak şekilde şu skandal sözleri söylemişti;

“Maalesef gelen haberlerde, Türkiye’den Azerbaycan’a silah yardımı yapıldığı ve söylentilere göre cihatçı grupların da Azerbaycan’a gönderildiği ifade ediliyor.”

Çeviköz bu sözlerle adeta Türkiye’yi Ermenistan lehine Batı’ya şikayet ediyor, Ermenistan devletinin haksız işgalini unutturmaya çalışıyordu.

Türkiye’nin Ermenistan işgalinde olan toprakları için dost ve kardeş ülke Azerbaycan’a yardım yapması, CHP’nin Dış İlişkilerden sorumlu genel başkan yardımcısını neden rahatsız ediyor olabilirdi?

Libya meselesinde ise Ünal Çeviköz “Türkiye Libya’da çizgiyi aştı” yorumunda bulunarak, Türkiye’yi uluslararası arenada zor durumda bırakacak başka bir tartışmaya da zemin hazırlamıştı.

Türkiye’nin deniz yetki alanlarına ilişkin olarak Yunan tezlerine karşı ortaya koyduğu “Mavi Vatan” tezinin “saldırganlık ve yayılmacılık” olarak algılandığını iddia eden Çeviköz, bu teze de karşı çıktığını beyan etmiş, böylece Yunanistan elini güçlendirecek bir zemin hazırlamıştı.

Kuzey Irak’ta Bölgesel Kürt Yönetimine CHP heyetini götürenlere baktığımızda yine başrolde Ünal Çeviköz vardı, ki bu görüşmenin ardından bu defa da Suriye’deki PKK/PYD yönetimi CHP heyetinin kendi bölgelerine de gelebileceğini açıklayarak, CHP’ye davette bulunmuşlardı.
Peki PYD’nin bu davetinde Ünal Çeviköz’ün nasıl bir payı olabilir? Diye sorulacak olursa, yine Çeviköz’ün açıklamaları buna cevap vermektedir.

Çeviköz, PKK’nın devamı olan PYD/YPG örgütleri ile ilgili “PYD siyasi bir oluşumdur, YPG ise askeri koldur” şeklinde bir açıklama yaparak PYD’ye siyasi bir meşruiyet kazandırmaya çalışmıştır.

Geçtiğimiz aylarda bir grup Suriyeli aktivist ile “Suriyeli Sığınmacılar; Sorunlar ve Çözüm Önerileri” isimli toplantı yapılmasında da yine başrölde Ünal Çeviköz var. Toplantının bir diğer düzenleyicisi ise sahip olduğu onlarca rezidansla gündeme gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi’dir, Kılıçdaroğlu ile birlikte bu iki isim Birleşmiş Milletlerin Suriye’ye müdahalenin içeren bir görüş belirterek niyetlerini açık etmiş, ayrıca da radikal örgütlerle ilişkili birini muhattab alarak inanılmaz bir skandala imza atmışlardı.
Zira o toplantıya katılan aktivist (Shaima El Boute) Şeyma El Buti isimli kişinin kimlik bilgileri sahte idi, bu kişiyle ilgili radikal terör örgütlerine aktivist kimliğiyle kadın militan devşirdiği ve yine bu sahte isimle örgüt yöneticilerine bu kadınları imam nikahları eş olarak yolladığı buna aracılık ettiği Suriyeli kurumlar tarafından tespit edilmişti.

Biz de soruyoruz sayın Kılıçdaroğlu, Şeyma El Buti isimli kişi kimdir, Suriye’de böyle kişinin kaydı olmadığı halde Ünal Çeviköz ve Gamze Akkuş İlgezdi’nin nasıl bir uluslararası bağlantısı var ki, böyle kişileri kolayca sizle görüştürebiliyorlar?

Görüldüğü üzere Kılıçdaroğlu’nun sağ kolu ve kara kutusu olan Çeviköz yaptığı her açıklamada CHP’yi siyaseten zor durumda bırakmakta, CHP’yi başka mecralara çekebilmek için elinden geleni yapmaktadır.
Peki Ünal Çeviköz bu cüreti nereden almaktadır?
Çeviköz kimlere güvenmektedir?
Kılıçdaroğlu’nun söylemeye ve yapmaya cesaret edemediği politikaların icracısı Çeviköz’dür.
Çeviköz NATO’da görev aldığı dönenlerden bu yana, Türkiye’yi ve CHP’yi NATO ve gladio unsurları adına dönüştürmekle görevlidir.

Bahsedeceğim kişiler bir toplantıda birlikte chp yöneticilerine ve chp ye gönül vermiş Atatürkçüyüm diyen sahte Atatürkçüler Türkiye’de baypas yapmak isteyen batılı güçler ve ortadoğudaki vatan hainleri ile birlikte beraber olduğunun bilinmesini istemek bir vatandaşlık görevidir.

Gerçek Atatürkçüler devletimize düşmanlık yapan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Ünal Çeviköz ve Gamzek Akkuş İlgezdi’nin bu ihanetini biliyorlarmı.Sokaktaki gerçek Atatürkçülere soruyorum.Bu vatana ihanet eden bu üçlü çeteyi halen seviyor ve peşinden gidiyormusunuz.Aziz Türk milletine Sayın Cumhurbaşkanına,Sayın Bahçeli’ye ve istihbarat birimlerine,bu üçlü çete hakkında Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunacakmısınız.

Şahima El Bute Suriye’de birleşmiş milletler temsilcilerin raporlarında radikal terör örgütleri ile ilişkisi olduğu belgelenmiştir.

Kamuoyuna Türk milletine Cumhur ittifakına Cumhurbaşkanına MHP Genel Başkanına ve tüm istihbarat birimlerine saygılarımla arz ederim.

Yurtdışında yaşayan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı Türkmen asıllı Atilla Halit

Haber : Ramazan Taşkıran

REKLAM ALANI