Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAKAN ÇAVUŞOĞLU AFET BÖLGESİ ŞANLIURFA’DA

BAKAN ÇAVUŞOĞLU AFET BÖLGESİ ŞANLIURFA’DA
REKLAM ALANI
24.03.2023
A+
A-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BAKAN ÇAVUŞOĞLU AFET BÖLGESİ ŞANLIURFA’DA

 

 

 

Şanlıurfa’yı vuran sel felaketinin ardından yaralar sarılmaya çalışılıyor. Kente gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu selden en çok etkilenen bölgeleri ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere afet bölgesi Şanlıurfa’ya geldi.

Karakoyun Deresinin bulunduğu Süleymaniye Mahallesini ziyaret eden Bakan Çavuşoğlu’na Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan da eşlik etti.

Selin etkisini daha fazla hisseden Süleymaniye Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla yakından ilgilenen Çavuşoğlu devletin her zaman halkının yanında olduğuna dikkati çekti.

Kentin simgelerinden biri olan tarihi Balıklıgöl’ü de ziyaret eden ve balıklara yem atan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu tarihi alandaki çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı
Tel:0 (414) 318 51 00 Dahili (1606)-(1605)
[email protected]

İnternet Siteleri için FLV uzantılı Görüntü linki :
https://www.youtube.com/sanliurfabld

 

BÜLTEN NO : 191
TARİH : 24.03.2023
HABER BAŞLIĞI : BAKAN ÇAVUŞOĞLU AFET BÖLGESİ ŞANLIURFA’DA

 

 

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI