Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya’nın girişimiyle Ulyanovsk bölgesinde iki yeni yol inşa ediliyor

Birleşik Rusya’nın girişimiyle Ulyanovsk bölgesinde iki yeni yol inşa ediliyor
REKLAM ALANI
09.12.2023
A+
A-

Birleşik Rusya’nın girişimiyle Ulyanovsk bölgesinde iki yeni yol inşa ediliyor

2023,

Zasviyazhsky bölgesindeki çalışmalar “Güvenli Yollar” parti projesi kapsamında yürütülüyor
Yeni ulaşım arterlerinden biri Avtozavodskaya ve Sholmova sokaklarını birbirine bağlayacak ve bu da New Life mikro bölgesine erişilebilirliği artıracak. Yol zaten asfaltlanmış ve yağmur ve yüzey suyunu tahliye etmek için bir kanalizasyon ve pompa istasyonu inşa edilmiş. Suyun yalnızca sahadan değil, aynı zamanda daha önce su baskını sorununun yaşandığı konut kompleksi bölgesinden de boşaltılmasına olanak sağlayacak.

Shigaev Caddesi’nin M-5 otoyoluna kadar uzatılması için de inşaat devam ediyor. Sahada gaz ve elektrik şebekeleri yeniden konumlandırıldı, yolun sağ şeridine kırma taştan bir temel döşendi ve sol tarafa bir çalışma kum tabakası döşendi. Yağmur suyu drenajı için 12 adet yağmur suyu girişi ve 6 adet inceleme kuyusu, Aleksandrovskaya Caddesi’nden M5 karayoluna kadar yağmur suyu kollektörü kuruldu.

“Sadece işin başlamasını kolaylaştırmak değil, aynı zamanda nihai sonucun tüm kalite standartlarını karşılamasını sağlamanın da önemli olduğunu anlıyoruz. Parti adına, sakinlerle birlikte yüklenicinin faaliyetlerini sürekli izliyoruz, tespit edilen ihlallerin ve yorumların ortadan kaldırılmasında ısrar ediyoruz” dedi “Güvenli Yollar” parti projesinin bölgesel kamu konseyi başkanı Alsu Sadretdinova .

İşin ilerleyişi “parti inişinin” kontrolü altındadır. Yolların 2024 yılında hizmete açılması planlanıyor.

Hoparlör
Sadretdinova Alsou Mübrakşevna
Sadretdinova Alsou Mübrakşevna
“Güvenli Yollar” Federal Projesi Kamu Konseyi Başkanı; Ulyanovsk Bölgesi Birinci Vali Yardımcısı Danışmanı
#Ulyanovsk bölgesi
#yol inşaatı
#partiprojeleri
#GüvenliYollar
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/po-iniciative-edinoj-rossii-v-ulyanovskoj-oblasti-stroyat-dve-novye-dorogi

REKLAM ALANI