Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

CEMAX GROUP YÖNETİM KURULU BAŞKANI CEVDET YILDIRIM `DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

CEMAX GROUP YÖNETİM KURULU BAŞKANI CEVDET YILDIRIM `DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
REKLAM ALANI
18.04.2023
A+
A-

CEMAX GROUP YÖNETİM KURULU BAŞKANI CEVDET YILDIRIM `DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Cemax Group Yönetim Kurulu Başkanı Gaziantepli İş Adamı Cevdet Yıldırım, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Cemax Group Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Yıldırım, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Bayramlar, mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk duygularının güçlendirildiği, insanların kaynaşmasına ve huzurlu yaşamın tesisine vesile olan müstesna günlerdendir.

Manevi huzurla idrak ettiğimiz, bir bütünün parçası olduğumuzu anlamamıza vesile olan, 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayını, elimizdeki maddi zenginliği, dilimizdeki güzel söz ve dileği, gönlümüzdeki sevgiyi herkesle paylaşarak Ramazan Bayramına ulaşmış bulunmaktayız.

Bayramları, gerçek anlamıyla ‘bayram’ yapan, bu günlerde yaşadığımız manevi duygulardır. Bu özel günler, dargınlıkların bitmesi için en güzel fırsatları sunar. Gaziantepli hemşehrilerimizin de bu duygularla, bayram günlerini en iyi şekilde değerlendireceğine inanıyorum.

Bu vesile ile tüm Gaziantepli hemşerilerimin, Tüm İslam Âleminin, şehit ailelerimizin, gazilerimizin, basın mensuplarımız ile aile ve yakınlarının Ramazan Bayramını tebrik eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI