Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cenk Yüksel, Amerika yolcusu…

Cenk Yüksel, Amerika yolcusu…
REKLAM ALANI
03.10.2021
A+
A-

Cenk Yüksel, Amerika yolcusu…

Yorumcu ve yazar kimliğiyle dikkatleri üzerine çeken, başarılı sanatçı Cenk Yüksel, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Amerika Birleşik Devletleri’nde düzenlenecek baloda konser vermek üzere 8 Ekim’de New York’a gidiyor. Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu’nun yeni seçilen Başkanı Faruk Acar ve yeni yönetimin düzenleyeceği Cumhuriyet balosunda, sanatçı Cenk Yüksel sevilen ‘Pop Kaset Şarkıları’ konsepti ile hazırladığı sevilen eserleri seslendirecek. Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 98. yılı kutlamaları nedeniyle Amerika’da konser verecek sanatçı çok heyecanlı belirtti. Yüksel, “Cumhuriyetimizin 98. yılını kutlayacağız. Şimdiden kutlu olsun herkese. Ellerimizde Türk bayraklarıyla muhteşem bir gece olacak. Sahne alacağım için çok gururluyum ve mutluyum” dedi.

“Nefes-Ses-Hareket ve Kutsal Dönüşüm”

Müzik kariyerine ara vermeden devam eden Cenk Yüksel, geçtiğimiz aylarda çıkardığı, çok ses getiren “Nefes-Ses-Hareket ve Kutsal Dönüşüm” adlı kitabında, mucizevi araçları doğru kullanarak yaşamımızı nasıl değiştirebileceğimiz konusundaki bilgilerini okurlarıyla paylaşmıştı. Okuyucularından ilgi gören Yüksel, kitabının devamı için şimdiden çalışmalara başladı.

REKLAM ALANI