Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Karıncayı dahi incitmeden 46 ülkeye kozmetik ihracatı

Karıncayı dahi incitmeden  46 ülkeye kozmetik ihracatı
REKLAM ALANI
04.07.2021
A+
A-

L’actone Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Akat, kozmetik sektöründeki çalışmalarında bugüne kadar hiçbir canlı üzerinde deney yapmadıklarını açıkladı. Yerli ve milli marka olan L’actone’un 46 ülkeye ihracat yaptığı öğrenildi.

L’actone Kozmetik Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş., ‘Gelişen Türkiye Ödülleri’nde ‘Hayvan Dostu Kozmetik Şirketi’ ödülünün sahibi oldu.

Firmanın ödülünü törene katılan L’actone Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Akat aldı. Ödül alırken yaptığı konuşmayla salonda büyük alkış Ali Osman Akat şunları söyledi:

¨Bildiğiniz gibi kozmetik dünyası ilerlemek ve büyümek için yaptığı ARGE çalışmalarında can dostlarımız kedi ve köpekler üzerinde ciddi testler yapmaktadır. Bizler firmamızı kurduğumuz günden beri hiçbir şekilde, herhangi bir hayvan karınca dahil üzerinde hiç böyle testler yapmadık. En büyük özelliğimiz de bu şekilde testler yapmadan tüm dünyada tanınıp biliniyor olmamız. Dünyanın 46 ülkesine ihracatımız var, yerli ve milli bir markayız.¨

De-Ba Medya tarafından düzenlenen ‘Gelişen Türkiye Ödülleri’ Sabancı Öğretmenevi’nde gerçekleşti. Bu sene ikincisi düzenlenen törenin sunuculuğunu Şenol İpek üstlendi. Törene sanat, spor ve iş dünyasının önde gelen isimleri katılım sağladı. Törende ayrıca daha yeşil bir Türkiye için ‘Bir Fidan Bir Nefes’ sloganı ile sosyal sorumluluk projesine imza atıldı.

DİNÇER KARACALAR-İSTANBUL

REKLAM ALANI