Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

MEHMET NURİ SAMANCI `DAN YENİ YIL MESAJI

MEHMET NURİ SAMANCI `DAN YENİ YIL MESAJI
REKLAM ALANI
31.12.2021
A+
A-

SERVET SAMANCI -ANKARA
Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlandı.

Başkan Samancı, Yepyeni umutlarla yeni bir yıla daha merhaba demenin heyecanı içindeyiz. Ne mutlu bizlere ki milletçe birlik ve beraberlik içerisinde, birbirimize kenetlenmiş, daha güçlü bir ülke olarak, geleceğe daha bir güvenle bakarak yeni bir yıla daha giriyoruz.

Yeni beklentilerle, yeni umutlarla dolu yeni bir yıla girerken, millet olarak; birlik, beraberlik içerisinde, kardeşlik içerisinde, azim ve kararlılıkla geleceğe yürümeye devam edeceğiz.

İnanıyorum ki daha büyük sevinçler, daha büyük heyecanlar yaşayacak, İlimizi ve Ülkemizi çok daha aydınlık yarınlara hep birlikte taşıyacak, nice yeni güzel yıllara birlikte kavuşacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2022 yılının ülkemize, milletimize, siz değerli Ağrılı hemşerilerime ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve barış getirmesi temennisi ile yeni yılınızı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

REKLAM ALANI