Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Okullar, eğlence merkezleri, FAP’ler: Birleşik Rusya, bölgelerdeki sosyal tesislerin onarımını ve inşasını kontrol ediyor

Okullar, eğlence merkezleri, FAP’ler: Birleşik Rusya, bölgelerdeki sosyal tesislerin onarımını ve inşasını kontrol ediyor
REKLAM ALANI
07.09.2024
A+
A-

Okullar, eğlence merkezleri, FAP’ler: Birleşik Rusya, bölgelerdeki sosyal tesislerin onarımını ve inşasını kontrol ediyor
2024,

Halk Partisi programına göre çalışmalar yapılıyor
Birleşik Rusya’nın bölgesel resepsiyon ofisi başkanı Tambov Bölgesi’nin Rasskazovo şehrinde Devlet Duması milletvekili Tamara Frolova yeni spor ve rekreasyon merkezini ziyaret etti. Şu anda tesisin %93’ü tamamlandı: binadaki ince işler tamamlanıyor ve çevre düzenlemesi yapılıyor. Ayrıca otopark düzenlemesi için de hazırlık çalışmaları sürüyor. Yeni spor kompleksinde basketbol, ​​voleybol, hentbol, ​​tenis, badminton, masa tenisi ve mini futbol branşlarında dersler verilecek.

“Birleşik Rusya’nın ulusal programında ülkenin her bölgesinde sporun gelişmesine özel önem veriliyor. Modern spor kompleksleri ve oyun alanları her yerde karşımıza çıkıyor, okul spor salonları yenileniyor, yeni bölümler açılıyor. Bölgemiz bu çalışmaya aktif olarak katılıyor” dedi.

Krasnoyarsk Bölgesi’nde Yasama Meclisi milletvekili Vera Oskina, Uzhursky bölgesindeki Prirechensk ve Maly Imysh’teki ayakta tedavi kliniklerinin inşaatının ilerleyişini kontrol etti.

“Personel ve barınma konusunda hâlâ sorunlar var. Bölgesel bütçenin oluşmasından önce tartışılması gereken bir konu” diye konuştu.

Krasnoyarsk’ta bölgesel parlamento üyesi Vladimir Chashchin, 5 numaralı özel okulun elden geçirilmesini takdir etti. Eğitim kurumunun cephesi onarılıyor. Çalışmanın 2025 yılında tamamlanması planlanıyor.

Ve milletvekili Ilya Zaitsev, Krasnoyarsk’ın Sverdlovsk bölgesinde bir kliniğin inşası için merkezde yer aldı. Yüklenici son teslim tarihine uymayı taahhüt eder.

“Kliniği 2025 yılında Sağlık Çalışanları Günü’ne kadar açmaya çalışacağız. Devam etmeliyiz. Tesis finansmanla sağlanıyor” dedi Birleşik Rusya üyesi.

Murmansk bölgesinin Kandalaksha bölgesinde çeşitli eğitim kurumları yenilendi: 62 numaralı anaokulu, 13, 15, 19 numaralı okullar.

Beyaz Deniz’deki 13 Nolu Okulun artık modern bir spor salonu ve tırmanma duvarı var. Kandalaksha’daki 19 No’lu okulda iki rekreasyon alanı konforlu dinlenme alanlarına dönüştürüldü. Ayrıca buraya interaktif bir sanal duvar kuruldu. Nivsky köyündeki 15 numaralı okulda okul müzesi yenilendi.

“Anneler, babalar, büyükanneler, büyükbabalar ve çocukların kendileri için tanıtım gezileri düzenlendi; öğretmenler Arktik Okul projelerinin her biri hakkında konuştu. İlk izlenimler en olumlu olanlardır. Çocuklar ve ebeveynler değişiklikleri takdir etti,” dedi Kandalaksha bölgesi başkanı Birleşik Rusya yerel şubesi sekreteri Alexander Samarin.

Çeçenya’da Birleşik Rusya aktivistleri, Gudermes bölgesi Novy Benoy, Shalinsky bölgesi Avtury ve Urus-Martan bölgesi Goyty köylerindeki okul inşaat alanlarını ziyaret etti. Her eğitim kurumu vardiya başına 720 öğrenciyi ağırlayabilecektir. Denetim sonuçlarına göre, kullanılan malzemelerin zamanlaması ve kalitesinde herhangi bir ihlal tespit edilmedi. Okullar yakında yeniden açılacak.

Birleşik Rusya üyeleri, geçen yıl revizyon programına katılan Naurskaya kentindeki 3 No’lu okulu da ziyaret etti.

“Okul 1959 yılında inşa edilmiş ve 500’ün üzerinde öğrencisi var. Binanın iç ve dış durumunu değerlendirdik. Onarım verimli bir şekilde gerçekleştirildi. Bilgi Günü’nde öğrenciler konforlu sınıfları, sınıfları ve kantini olan harika bir okul tarafından karşılandılar” dedi partinin Naur şubesinin genel sekreteri Abaz Murtazov.

Ayrıca partinin Akhmatovsky, Visaitovsky ve Sheikh-Mansurovsky yerel şubelerinin temsilcileri Grozni’deki müzenin yeniden inşasının ilerleyişini değerlendirdi.

Birleşik Rusya milletvekilleri ayrıca Şamhal köyündeki Sovetskaya Caddesi’nin yenilenmesini de kontrol etti. Aydınlatma tesisatı tamamlanmış olup kanalizasyon boruları değiştirilmektedir. Çalışmalar aksamadan ilerlemekte olup, proje zamanında tamamlanacaktır.

Yönetim Kurulu Başkanı Elmira Abieva, “Sokak onarımları daha kaliteli hale geldi ve zamanında yapılıyor, köy ve kasabalarda modern yolların ortaya çıkması sosyal tesislere erişilebilirliği artıracak ve insanların yaşam kalitesini artıracak” dedi. Mahaçkale Kirov Bölge Meclisi.

Hoparlör
Frolova Tamara İvanovna
Frolova Tamara İvanovna
Partinin Tambov bölge şubesi Sekreter Yardımcısı, Parti Başkanı D.A. Medvedev, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Yardımcısı
#Tambov bölgesi
#Frolova
#Çeçen Cumhuriyeti
#Murmansk bölgesi
#Krasnoyarsk bölgesi
#halkın programı
#okulların revizyonu
#bölgeler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/shkoly-foki-fapy-edinaya-rossiya-kontroliruet-remont-i-stroitelstvo-socobektov-v-regionah

, , , , , , ,

REKLAM ALANI