Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

T-HABER GAZETESİ GÜÇLÜ KADROSU İLE YAYIN HAYATINA DEVAM EDİYOR

T-HABER GAZETESİ GÜÇLÜ KADROSU İLE YAYIN HAYATINA DEVAM EDİYOR
REKLAM ALANI
17.07.2023
A+
A-

T-HABER GAZETESİ GÜÇLÜ KADROSU İLE YAYIN HAYATINA DEVAM EDİYOR

Açıklama yok.

KÜRŞAT YALÇINKAYA –İSTANBUL
Türkiye’nin bağımsız ve tarafsız gazetesi T-Haber Gazetesi, güçlü kadrosu, dopdolu içeriği, pırıl pırıl baskısı ve güncel içeriği ile yayın hayatına devam ediyor..

Ulusal ve uluslararası başarılarıyla her zaman gündemde olan Anadolu Birleştirici Sanayici ve İşadamları Derneği ASİAD Kurucu Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya’nın imtiyaz sahibi olduğu T-Haber Gazetesi, 3. yılında çıkardığı onlarca sayısıyla istikrarlı yayın hayatını kararlılıkla sürdürüyor. Ülke ve dünya gündemini ilgi çekici başlık ve sayfa mizanpajlarıyla okuyucuya sunan T-Haber Gazetesi, güncel haberleri de www.thabergazetesi.net haber sitesi üzerinden kamuoyuna ulaştırıyor. Her geçen gün daha fazla okuyucu kitlesine hitap eden T-Haber Gazetesi, yerel ve ulusal konuları sorgulayıp derinlemesine işleyen bir yayın organıdır.

Spor, Siyaset, Dünya, Ekonomi, Kültür sanat ve Sosyal konuları titizlikle işleyen T-Haber Gazetesi, Anadolu Ajansı abonesi ve yerel-ulusal birçok yayına kaynaklık yapmaktadır. Yayın hayatına başladığı ilk yıllarda aylık çıkan T-Haber Gazetesi, sonraki aylarda yayın hayatını 15 günde bire düşürmüş ve periyodunu daha sıklaştırmak için çalışmalarını planlamıştır. Bağımsız ve tarafsız içeriği ile halkın haber alma özgürlüğünü sağlamayı ilke edinen T-Haber Gazetesi, gündeme getirdiği konularda kamuoyu oluşturarak yetkili kurumların ilgisini çekmeyi başarmış bir yayındır.

T-Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yücel Yalçınkaya Başkanlığında Tam Donanımlı Bir Gazeteci Ekibi ile Yurt İçi ve Yurt Dışı Temsilcileri ile beraber yayın hayatına devam ediyor.

T-Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yücel Yalçınkaya
Genel Yayın Yönetmeni Kürşat Yalçınkaya
Editör Pınar Çayıroglu
Editör Furkan Yalçınkaya
İletişim: 0 216 640 0652- 02166439212
Adres: Çamlık Mahallesi Erciyes Sokak 7/3 Çekmeköy / İSTANBUL

Açıklama yok.

REKLAM ALANI