Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Bekir AYAZ, YÖDAK’ı Ziyaret Etti

Bekir AYAZ, YÖDAK’ı Ziyaret Etti
REKLAM ALANI
07.03.2024
A+
A-

Bekir AYAZ, YÖDAK’ı Ziyaret Etti

Spor yöneticisi Bekir Ayaz Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet’inde bulunan Yükseköğretim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu’na (YÖDAK) nezaket ziyaretinde bulundu.
Olumlu bir havada gerçekleşen görüşmede, ikili ilişkiler ile uluslararası spor konuları ele alındı.
Bekir AYAZ YÖDAK başkanı Prof. Dr Turgay AVCI’nın Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti diplomasi tarihinde önemli bir yeri olduğunu vurgulamıştır.

Açıklama yok.

Ayaz açıklamalarının satır başlarında;
YÖDAK başkanı Prof. Dr Turgay AVCI uluslararası bir deneyime sahip olduğunu ve bu deneyimden oluşan bilgi ve birikimlerinin Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından mutlak değerlendirilmesi öngörüsündeyim. Çünkü Kıbrıs’taki futbolun statüsünün değişmesine ve Kıbrıslı Türk gençlerin dünyaya açılmasına katkı sunacağından hiç şüphem yoktur.

YÖDAK başkanı Prof. Dr Turgay AVCI, uluslararası düzeyde Türkiye’nin yetiştirdiği ve Spor diasporasında etkili olan Bekir AYAZ gibi bir ismin bizleri ziyaret etme nezaketi göstermesinden dolayı teşekkür ediyorum.

Prof. Dr Turgay AVCI; 211 üyesi bulunan Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FİFA) ve Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA ) kuruluşlarında hukuksal olarak gerekli akademik ve hukuksal olarak gerekli destek ve girişimlerde bulunacağız.

1955 yılında KKTC ile Türk Milli Futbol takımları arasında oynanan özel maçta oynayan Turgay ŞEREN isminin ailesi tarafından kendisine verildiği buna istinaden, spor yöneticisi Bekir AYAZ tarafından YÖDAK başkanı Prof. Dr Turgay AVCI’ya isminin yazıldığı forma hediye etti.
ABDULLAH YİĞİT-KKTC

 

REKLAM ALANI