Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya’nın desteğiyle Lipetsk’te engellilere yönelik bir spor yarışması düzenlendi

Birleşik Rusya’nın desteğiyle Lipetsk’te engellilere yönelik bir spor yarışması düzenlendi
REKLAM ALANI
07.09.2024
A+
A-

Birleşik Rusya’nın desteğiyle Lipetsk’te engellilere yönelik bir spor yarışması düzenlendi

2024,

Sporcular dart, atletizm, basketbol ve satranç branşlarında yarıştı
Partinin Lipetsk bölge şubesinden aktivistler, belediye başkanlığının beden eğitimi ve spor departmanının Sokol stadyumunda etkinliği düzenlemesine yardımcı oldu.

Spartakiad’da Sovyet, Sağ Yaka, Sol Yaka ve Oktyabrsky bölgelerinden takımlar temsil edildi.

ANO “Düşük Hareketli Vatandaşlara Sosyal Destek Merkezi” Erişilebilir Bir Ortamın Geliştirilmesi” direktörü Birleşik Rusya aktivisti Roman Bobylev , “Birçokları için bu, eski arkadaşlarla tanışmak ve sporla ilgili yeni tanıdıklar edinmek için bir fırsat” dedi .

Her yıl çeşitli kategorilerdeki engellilere yönelik spor müsabakalarının düzenlendiğini de hatırlatalım. Erkek ve kadın takımları çeşitli disiplinlerde yarışıyor: mantık oyunları (dama ve satranç), aktif sporlar (bu yıl atletizm ve basketbol).

Etkinlik, Birleşik Rusya aktivistlerinin desteğiyle Lipetsk şehrinin Fiziksel Kültür ve Spor Dairesi tarafından düzenleniyor.

#Lipetsk bölgesi
#bölgeler
#Bobylev
#Spartakiad
#yarışmalar
#OVZ
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/pri-podderzhke-edinoj-rossii-v-lipecke-organizovali-spartakiadu-dlya-lyudej-s-ovz

, , , , ,

REKLAM ALANI