Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz’in cenaze törenine katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz’in cenaze törenine katıldı
REKLAM ALANI
29.11.2021
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz’in cenaze törenine katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray Kulübünün eski başkanlarından olan ve dün 71 yaşında vefat eden Mustafa Cengiz’in cenaze törenine katıldı.

İkindi vakti kılınan cenaze namazının ardından yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi “Mustafa Cengiz Beyefendinin cenaze namazını hep beraber icra ettik. Rabbim mekânını cennet eylesin. Her nefis ölümü tadacaktır. Hepimizin döneceği yer de malum, orası. Birkaç kelam ile ben müsaadenizle Mustafa Bey demeyeceğim, Mustafa Abi diyeceğim. Gerçekten bu camianın içerisinde, özellikle futbol camiası içerisinde yöneticilikte ‘Ben bir beyefendi tanıdım’ dersem, haksızlık yapmış olmam. Hakikaten bir beyefendiydi ve bir beyefendi olarak da görevini son ana kadar böyle icra etti. Rabbim inşallah gönül kırmayan, gönül kazanan, sürekli bu hâl üzere devam eden Mustafa Abimizi cennetiyle, cemaliyle de ödüllendirsin. Rabbim ailesine ve camiaya sabırlar lütfeylesin. Rabbim yar, yardımcısı olsun inşallah.”

Cenazede spor dünyasının yanı sıra siyaset ve iş dünyasından da çok sayıda isim Cengiz ailesini yalnız bırakmadı. Cengiz’in Galatasaray bayrağına sarılı tabutu, kılınan namazın ardından omuzlara alınarak cenaze aracına taşındı.

Kaynak:https://www.tccb.gov.tr/haberler/410/133685/cumhurbaskani-erdogan-eski-galatasaray-kulubu-baskani-mustafa-cengiz-in-cenaze-torenine-katildi

REKLAM ALANI