Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

DOMOTEX, 2022’de Yeniden Başlamaya Hazırlanıyor

DOMOTEX, 2022’de Yeniden Başlamaya Hazırlanıyor
REKLAM ALANI
06.11.2021
A+
A-

DOMOTEX, 2022’de Yeniden Başlamaya Hazırlanıyor

Halı ve zemin kaplamalarının lider ticaret fuarı DOMOTEX, 2022’de yeniden başlamaya hazırlanıyor. DOMOTEX, pandemiden bu yana, Hannover Fuar Merkezinde sektörün ilk fiziki etkinliği olarak 13 – 16 Ocak 2022 tarihlerinde sanal katılım seçenekleriyle de beraber gerçekleşen ilk fuar olacak.

Hannover Fuar Merkezinin güney bölümündeki 11, 12 ve 13. salonlarda gerçekleşecek olan DOMOTEX 2022, halı ve zemin kaplamaları sektörüne, en yeni ürünleri ve trendleri yeniden bir araya getirme ve keşfetme şansı verecek.

Fuar girişleri ‘3G’ yönetmeliklerine ve saha genelinde uygulanan katı sağlık ve hijyen önlemlerine tabi olacaktır.

**3G, aşı şartı, hastalığı geçirmiş ve iyileştiğine dair kanıt gösterme şartı veya negatif PCR test sonucu şartı anlamına gelmektedir.
Daha fazla bilgi için »

Sanal Katılım Seçenekleri
DOMOTEX’in yeni hibrit fuar konsepti, hem katılımcılar hem de dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilere çok çeşitli yeni dijital hizmetler ve sanal katılım seçenekleri sunuyor.
Fuara fiziki olarak katılamayan firmalar ve ziyaretçiler ise sanal katılım opsiyonundan faydalanabilecek.
Diğer DOMOTEX Etkinlikleri

DOMOTEX asia/CHINAFLOOR: Asya-Pasifik bölgesindeki uluslararası halı ve zemin kaplamaları fuarının, etkinliğin 2022 Pekin Kış Olimpiyatları ile çakışması nedeniyle Mart yerine Mayıs ayında yapılmasına karar verildi. 25-27 Mayıs 2022 tarihlerinde Şanghay’da düzenlenecek fuarın alanı NECC sahası olacak.

DOMOTEX Turkey: Türkiye ve Orta Doğu’nun önde gelen halı ve yer döşemeleri fuarının ise 14-17 Mayıs 2022 tarihlerinde Gaziantep’te düzenlenilmesine karar verildi.
Saygı ve Sevgilerimizle,

Sosyal Medyada DOMOTEX’i Takip Edin



Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş

Büyükdere Cad. Şarlı İş Merkezi No:103 B Blok Kat:5 34394 Mecidiyeköy – Şişli / İstanbul
Marka: DOMOTEX
Mersis No: 0457054633600014
Tel.: +90 212 334 69 00

 

REKLAM ALANI