Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

HADİ ÖZTOP `TAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

HADİ ÖZTOP `TAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
REKLAM ALANI
01.05.2022
A+
A-

Anda Kardeşe Vefa Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Hadi Öztop, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Anda Kardeşe Vefa Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Hadi Öztop,

Bayramlar, gönüller arasında sarsılmaz köprüler kurulmasına imkân sağlayan, kardeşlik bağlarımızı pekiştiren, yardımlaşma ve dayanışma duygularımızı güçlendiren son derece özel ve anlamlı günlerdir.

Bu anlamlı günler, millet olarak birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği, fakir, muhtaç ve kimsesiz insanlarımızın daha fazla gözetildiği, bir tatil ve dinlenme fırsatı olarak değil, aksine anne, baba, komşu, dost ve akrabaların ziyaret edildiği özel günler olarak dolu dolu yaşanması gereken kutlu bir süreçtir.

Hiç şüphesiz bayramların sevincini, heyecanını, yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın her anına yayabilmek, hepimizin ortak düşüncesi ve hedefi olmalıdır.

Hassaten kapısı günlerdir çalınmamış hasta, yaşlı, yetim, öksüz, kimsesiz kardeşlerimiz, Aziz Şehitlerimizin emaneti olan Şehit Ailelerimiz ve Şanlı Gazilerimiz ihmal edilmemeli, kapıları çalınmalı, kendileriyle hemhâl olunmalıdır. Müstesna günler olan bayramlarımızın toplumsal barışı ve huzuru tesis etmenin en büyük fırsatı olduğu asla unutulmamalıdır.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde, Milleti’mizin, bütün İslam Âleminin mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, bu ulvi günlerin tüm insanlığa dostluk, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, herkese sağlık ve esenlikler diliyorum.

HADİ ÖZTOP- VİRANŞEHİR

REKLAM ALANI