Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

MEHMET FETTAH ÇİFTÇİ `DEN 10 NİSAN POLİS GÜNÜ MESAJI

MEHMET FETTAH ÇİFTÇİ `DEN 10 NİSAN POLİS GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
09.04.2022
A+
A-

Ak Parti 27.Dönem Hatay Milletvekili Adayı ve Bayir Bucak Türklerini Koruma Tanıtma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Fettah Çiftçi, Polis Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Türk Polis Teşkilatı’nın 177. yıl dönümü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınlayan Bayir Bucak Türklerini Koruma Tanıtma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Fettah Çiftçi, “Yaklaşık iki asırdır, büyük fedakârlık, inanç ve cesaretle, huzur ve mutluluğumuz, güvenliğimiz, bölünmez bütünlüğümüz için tehlikelere karşı cesaretle mücadele eden, gücünü kanunlardan, desteğini de halktan alan ve geçmişi şanla ve şerefle dolu polislerimizle gurur duyuyoruz. Emniyet Teşkilatımız, sadece güvenlik değil, üstlendiği sosyal sorumluluk projeleri ile eğitimden spora birçok alanda, özellikle genç nesillerimizde farkındalık oluşturmaya çalışması ayrıca anlamlı ve değerlidir.

Bu duygu ve düşüncelerle; Polis Teşkilatımızın 177. kuruluş yıldönümü vesilesiyle başta İskenderun, Hatay ve Ankara ilimiz olmak üzere bu görevi özveriyle yürüten polislerimiz olmak üzere tüm emniyet mensuplarımızı kutluyoruz. Görevi başında şehit düşen polislerimize Allah’tan rahmet, gazi olanlara esenlik, görevleri başında bulunan kahraman polislerimize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyoruz” Dedi .

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI