Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

MEHMET FETTAH ÇİFTÇİ `DEN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

MEHMET FETTAH ÇİFTÇİ `DEN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
07.03.2022
A+
A-

Ak Parti 27.Dönem Hatay Milletvekili Adayı ve Bayir Bucak Türklerini Koruma Tanıtma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Fettah Çiftçi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Hayatın en başından, sonuna dek, sevginin, fedakârlığın ve azmin anlamı olan tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Bayir Bucak Türklerini Koruma Tanıtma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Fettah Çiftçi , “Kadınlar, yaşamımızın her anında yanımızda olan, bizleri dünyaya getiren, büyüten, yetiştiren, eğiten, sevgisi ile kuşatan ve şefkatli yürekleriyle bir an olsun bile bizleri yalnız bırakmayan, en değerli varlıklarımızdır” dedi.

Kadının gerçek ve öncelikli alanı hayattır diyen Bayir Bucak Türklerini Koruma Tanıtma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Fettah Çiftçi ; “Bunun yeterince desteklenmesi ve kadınlarımıza bu anlamda değer verilmesi gerekmektedir. Bunu yapan toplumların hak ettiği şekilde yükseleceği bir gerçektir.

Bu duygu ve düşüncelerle Adalet İçin, Huzur İçin, Gelecek İçin, Özgürlük İçin, Refah İçin tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya kadınlar gününü kutluyor. Sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI