Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Mehmet Kızıl’dan Ramazan Ayı Mesajı

Mehmet Kızıl’dan Ramazan Ayı Mesajı
REKLAM ALANI
01.04.2022
A+
A-

Kızıl Group Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Mehmet Kızıl, Ramazan Ayı dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Ramazan-ı Şerif’i vesile edinerek içten ve samimi dualarımızla, huzur, coşku ve sevinçle geçireceğimiz bayram günlerine kavuşmayı Cenabı Allah’tan niyaz edelim” ifadelerini kullandı.

Kızıl, mesajında, “Mübarek Recep ve Şaban aylarını geride bırakarak, insanoğluna sayısız güzellikler katan rahmet, bereket, bağışlanma, arınma ve huzur mevsimi Mübarek Ramazan ayını ulaşmanın sevinci içerisindeyiz. Ramazan ayı af ve mağfiret ayı, Yüce Allah’ın bizlere lütfettiği büyük bir nimettir. Artık neredeyse saatlerle ifade edebileceğimiz kadar kısa bir zaman kalmıştır. Oruç ibadetinin yerine getirildiği bu mübarek ay birçok güzellikleri barındırır, kutlu bir misafir gibi heyecanla karşılanır, hüzünle uğurlanır.

Bu kutlu ayda, yorulan ruhlarımızı teskin etmek, bunalan gönüllerimize huzur vermek, özümüze ve fıtratımıza yönelerek hayatımızın iman, kulluk ve güzel ahlak ekseninde muhasebesini yapmak için eşsiz bir fırsattır” ifadelerine yer verdi.

Kızıl , mesajın devamında ise, “Ramazan İnanç ve ahlâk çizgimizdeki kararlı duruşumuzu sergileme fırsatı tanır, yardım ve iyilik ayıdır.. On bir ayın sultanını karşıladığımız bugünlerde korona virüs salgını sebebiyle, yaşadığımız hassas süreçte maske-mesafe-hijyen kuralına daha fazla uymalıyız. Tüm yeryüzünü etkileyen bu salgını top yekün bir mücadele ile atlatacağız. Ramazan-ı Şerif’i vesile edinerek içten ve samimi dualarımızla, huzur, coşku ve sevinçle geçireceğimiz bayram günlerine kavuşmayı Cenabı Allah’tan niyaz edelim.

Bu duygu ve düşüncelerle, tekrar gelişiyle gönüllerimizi aydınlatan rahmet ve bereket iklimi Ramazan ayının Hemşerilerimiz olmak üzere milletimiz, ülkemiz ve islam âlemi için birlik, beraberlik, kardeşlik ve hoşgörü duyguları içerisinde hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

ABDULLAH YİĞİT –İSTANBUL

REKLAM ALANI