Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

RAMAZAN UĞURAL, İYİ PARTİ’NİN MALTEPE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

RAMAZAN UĞURAL, İYİ PARTİ’NİN MALTEPE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU
REKLAM ALANI
15.11.2023
A+
A-

RAMAZAN UĞURAL, İYİ PARTİ’NİN MALTEPE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

İyi Parti’nin Belediye Başkan Adayları açıklanmaya devam ediyor. İyi Parti’nin bugün yapılan TBMM Grup Toplantısında, yeni belediye başkan adayları açıklandı. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından duyurulan açıklamaya göre İstanbul’un Maltepe ilçesinin Belediye Başkan Adayı tanınmış işadamı Ramazan Uğural oldu.
Ramazan Uğural kürsüye,

Açıklama yok.
“- İstanbul Maltepe’nin vefalı evladı..
– Rusya, Ukrayna, Karadağ ve Türk Cumhuriyetlerinde başarılı projelere imza atan gayretli işadamı..
– Maltepe ve Türk Dünyası sevdalısı..
Ramazan Uğural…” anonsuyla davet edildi.

Açıklama yok.
Son yapılan parlamento genel seçimlerinde milletvekili adayı olan Ramazan Uğural, kendisini Maltepe Belediye Başkan Adayı olarak açıklayan Genel Başkan Meral Akşener ve İyi Parti yönetimine, gerek bu süreçte ve gerekse milletvekili adaylığı sürecinde yanında olan İyi Parti Maltepe İlçe Teşkilatı yöneticilerine ve İstanbul İl Başkanlığı yönetimine teşekkür etti. Maltepe’ye yepyeni projeler kazandırmak ve çağdaş – şeffaf bir belediyecilik anlayışını getirmek amacıyla aday olduğunu belirten Ramazan Uğural, sözlerini şöyle sürdürdü:

Açıklama yok.

“Bugün hayatımın çok önemli bir anını yaşıyorum ve çok heyecanlıyım. Bana bu gururu ve heyecanı yaşatan Türk Dünyası’nın Asenası, değerli Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ve ekibine teşekkür ederim.

Açıklama yok.

30 yıldır Rusya, Ukrayna, Türk Cumhuriyetleri ve şimdi de Karadağ’da faaliyet gösteren bir işadamı olarak, aranızda bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Sayın Genel Başkanımızın yaktığı meşalenin ardında ve bu kutlu yolda yürümenin bahtiyarlığını yaşıyorum.

Açıklama yok.

Çocukluk yıllarımdan beri yaşadığım, caddelerini sokaklarını adım adım bildiğim İstanbul Maltepe’ye hizmet yolunda büyük bir gayret ve mücadele azmimizle buradayız. Asya’dan Avrupa’ya, Balkanlar’dan Kafkaslar’a kadar dünyanın değişik coğrafyalarında gördüğüm farklı güzellikleri ve hizmetleri Maltepe’ye getirmek; daha yeşil, daha temiz bir çevre; düzenli cadde ve sokaklar, planlı şehirleşme ile birlikte insanların huzur içinde yaşayabildiği, sosyal belediyeciliğin ve mekanların yaygın olduğu modern bir Maltepe hayali ve hedefiyle buradayım. İstiyorum ki Maltepe, kültürün sanatın beşiği olsun. İstiyorum ki Maltepe; Park ve bahçeleriyle, geçmişi ve geleceği kucaklayan özgün mimarisiyle, sosyal yaşam alanlarıyla İstanbul’un yeni cazibe merkezi olsun!

Açıklama yok.
Bir yandan Avrupa’nın düzenli ve planlı şehircilik anlayışını hakim kılmak, diğer yandan Selçuklu’nun, Osmanlı’nın, Türk Cumhuriyetlerinin özgün mimari tarzını ihya etmek, Maltepe’ye yepyeni bir vizyon kazandıracaktır.

Açıklama yok.

Baba tarafından Artvinli, anne tarafından Ardahan ve Karslı, eşim sebebiyle de Kafkasyalı bir kardeşiniz olarak, Maltepe’de iyililiğin, iyilerin, vatan ve Atatürk sevdalılarının kazanması için vargücümüzle gayret edeceğiz.

Açıklama yok.

Yolumuz açık, hizmet aşkımız daim olsun.”

Açıklama yok.

İyi Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun da, çocukluk yıllarından beri Maltepe’de yaşayan Ramazan Uğural’ın adaylığı ile birlikte şimdi bölgede daha güçlü ve şanslı olduklarını belirterek, İstanbul’un her ilçesinde olduğu gibi Maltepe’de de İYİ’lerin kazanması için canla başla çalışacaklarını söyledi.

Açıklama yok.

REKLAM ALANI