Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

TURAN TEŞKİLATI GENEL BAŞKANI NESLİHAN YÜRÜKSOY’ DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

TURAN TEŞKİLATI GENEL BAŞKANI NESLİHAN YÜRÜKSOY’ DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
REKLAM ALANI
24.10.2023
A+
A-

TURAN TEŞKİLATI GENEL BAŞKANI NESLİHAN YÜRÜKSOY’ DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Turan Teşkilatı Genel Başkanı 26 Safires Group Yönetim Kurulu Başkanı Neslihan Yürüksoy, Cumhuriyetimizin kuruluşun 100’üncü kuruluş yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Turan Teşkilatı Genel Başkanı Neslihan Yürüksoy, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Bugün Cumhuriyetimizin ilanının 1OO ’üncü yıl dönümünü, milletçe büyük bir heyecan, coşku ve onurla kutluyoruz.

Yedi düvele karşı, yokluk içinde vatan ve bayrak uğruna verilen bu destansı mücadele, hürriyetinden ve onurundan taviz vermektense ölmeyi tercih eden bir milletin şahlanışı ve küllerinden yeniden doğuşunun simgesi olmuştur.

Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milli mücadele kahramanlarını, tüm geçmiş büyüklerimizi, şehitlerimizi ve vefat eden gazilerimizi; rahmetle ve şükranla anıyoruz.

Cumhuriyetimiz, inanıyoruz ki insanlık var oldukça, var olacak ve onu kuranların hatıraları asla unutulmayacaktır.

Bugün, milletimizin egemenlik hak ve yetkisini elde ettiği, ülke yönetiminde söz ve karar sahibi olduğu günün yıl dönümüdür.

Atatürk’ün “Cumhuriyet fikren, ilmen, bedenen kuvvetli, ahlaklı ve seciyeli muhafızlar ister.” vecizesinden hareketle bugün karşı karşıya bulunduğumuz durum, her zamankinden daha fazla dikkatli olmamızı, daha çok çalışmamızı gerektiriyor.

Bu duygularla; başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşları olmak üzere, şanlı tarihimizin ölümsüz sembolleri olan aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükran duygularıyla anıyorum. Büyük Türk milletinin ve siz Eskişehirli hemşerilerimin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, Cumhuriyet’in nice yıl dönümlerinde birlikte olmak dileğiyle sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI