Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Vladimir Yakushev: Birleşik Rusya Kursk bölgesine 1.300 tondan fazla insani yardım ulaştırdı

Vladimir Yakushev: Birleşik Rusya Kursk bölgesine 1.300 tondan fazla insani yardım ulaştırdı
REKLAM ALANI
08.09.2024
A+
A-

Vladimir Yakushev: Birleşik Rusya Kursk bölgesine 1.300 tondan fazla insani yardım ulaştırdı
2024,

Yalnızca ağustos ayında gönüllüler, geçici barınma merkezlerinde 24 binden fazla sakine insani yardım kitleri dağıttı
Birleşik Rusya kamu destek karargahında 13 binden fazla kişi istişarelerde bulundu. Ayrıca geçen hafta 4 binden fazla gıda paketi de dağıtıldı.

“Yurt sakinlerine doğrudan yardımın yanı sıra sosyal kurumlara da destek sağlıyoruz. Merkez hastaneye ilaç bağışında bulunduk, şu anda gönüllülerimiz mevcut talepler doğrultusunda bölge hastaneleriyle çalışıyor. Buna ek olarak, okul yılının başlangıcında, uzaktan öğrenim gören okul çocukları için geçici gözaltı merkezlerinde bilgisayar sınıflarının donatılması sorununu da çözüyoruz” dedi. Birleşik Rusya Genel Konseyi sekreteri vekili.

Ayrıca Birleşik Rusya ve Genç Muhafız gönüllüleri bölgede geçici barınma merkezlerinin kurulmadığı bölgelere de yardım ulaştırıyor.

“Komi Cumhuriyeti, Yaroslavl, Kirov, Perm ve Moskova’dan parti aktivistleri insani merkezimizde çalışmaya geldi. Vladimir Yakushev , sakinlerin yaşaması için ek yerlerin donatılmasına, onlara yiyecek ve temel ihtiyaçların dağıtılmasına yardımcı oluyorlar” dedi .

Ona göre, geçici barınma merkezlerindeki hane halkının ihtiyaçlarının büyük bir kısmı kapatılmış durumda ve aktivistler artık hedeflenen görevlere özel önem veriyor.

“Birleşik Rusya’nın birçok bölgesel şubesi şimdiden 2-3 kez insani yardım gönderdi. Bütün ülke Kursk bölgesini desteklemek için birleşti. Katılan herkese çok teşekkürler” diye tamamladı Birleşik Rusya Genel Konseyi Sekreter Vekili.

Birleşik Rusya’nın 7 Ağustos’tan bu yana Ukraynalı teröristlerin saldırısına uğrayan bölge sakinleri için Kursk bölgesine insani konvoylar gönderdiğini de hatırlatalım. Yiyeceklerden geçici konaklama merkezleri için jeneratörlere kadar insanların ihtiyaç duyduğu her şeyi içeriyorlar.

Birleşik Rusya ve Genç Muhafız aktivistlerinin çalıştığı Kursk bölgesinde gönüllü ve dağıtım merkezleri oluşturuldu. Ayrıca mağdurlara yardım sağlıyor, insani yardımları boşaltıyor, ayırıyor ve geçici barınma merkezlerine ulaştırıyorlar.

Evlerini terk etmek zorunda kalan Kursk bölgesi sakinlerine gerekli her şeyin sağlanması görevi daha önce Parti Başkanı Dmitry Medvedev tarafından belirlenmişti .

Hoparlör
Yakushev Vladimir Vladimiroviç
Yakushev Vladimir Vladimiroviç
Geçici olarak Parti Genel Konseyi Sekreteri vekili, Rusya Federasyonu Başkanı’nın Ural Federal Bölgesi Tam Yetkili Temsilcisi
#Yakushev
#Kursk bölgesi
#PVR
#EPyardım eder
#MGER
#gönüllülük
#insani yardım
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/vladimir-yakushev-edinaya-rossiya-dostavila-bolee-1300-tonn-gumanitarnoj-pomoshi-v-kurskuyu-oblast

, , , , , ,

REKLAM ALANI