Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Yasama çalışmaları, Birleşik Demokrat Parti ve Devlet Duması seçimleri 2026 için hazırlık: Dmitry Medvedev Birleşik Rusya fraksiyonuyla görüştü

Yasama çalışmaları, Birleşik Demokrat Parti ve Devlet Duması seçimleri 2026 için hazırlık: Dmitry Medvedev Birleşik Rusya fraksiyonuyla görüştü
REKLAM ALANI
02.08.2024
A+
A-

Yasama çalışmaları, Birleşik Demokrat Parti ve Devlet Duması seçimleri 2026 için hazırlık: Dmitry Medvedev Birleşik Rusya fraksiyonuyla görüştü

2024,

Parti başkanı milletvekillerine önümüzdeki üç yıllık dönemin bütçesini hazırlamak, seçim kampanyalarını yürütmek ve seçmenlerle iletişim kurmak gibi görevler verdi.
Parti Başkanı Dmitry Medvedev ile hizip temsilcileri arasında yapılan toplantıda Birleşik Rusya’nın Devlet Duması’ndaki bahar oturumundaki çalışmalarının sonuçları, sonbahar oturumu planları ve Birleşik Oylama Günü hazırlıkları tartışıldı . Toplantıya Devlet Duması Başkanı Vyacheslav Volodin , hizip lideri Vladimir Vasiliev , Genel Konsey Sekreter Vekili Vladimir Yakushev ve milletvekilleri katıldı .

“Seans yoğundu. 331 yasa kabul edildi. Bunlardan 128’i Birleşik Rusya milletvekilleri tarafından başlatıldı. Partinin çalışmalarının ana gündemi, Başkanın Konuşmasının görevleri ve halkımızın programının uygulanmasıyla belirlendi” diye belirtti Dmitry Medvedev.

Partinin en önemli kararlarına dikkat çekti. Her şeyden önce vergi sisteminin reformu.

 

Birleşik Rusya Başkanı, “Bu, büyük ölçekli sosyal programların uygulanması için ek gelir ve toplumumuzda gecikmiş olan daha fazla adalete doğru atılmış bir adımdır” dedi.

Kabul edilmesi hizip tarafından sağlanan ve bölgelere mali yardımın genişletilmesini, imtiyazlı ipoteklerin uzatılmasını ve bilim adamlarına, öğretmenlere ve sınıf öğretmenlerine yapılan ödemelerin artırılmasını mümkün kılan bütçe değişikliklerine odaklandı. Düzenlemelerin hazırlanmasına ilişkin çalışmalar Hükümet ile koordineli olarak yürütülmüştür.

“Birleşik Rusya’nın önceliği SVO katılımcılarının ve aile üyelerinin desteği olmaya devam ediyor. 34 parti girişimi vardı” diye anımsıyor Dmitry Medvedev.

Bir diğer önemli karar ise çalışan emeklilerin emekli aylıklarının endekslenmesidir.

“Vatandaşlardan gelen çok sayıda talep üzerine Cumhurbaşkanımızın kararıyla bu tedbir alındı. Çok sayıda insana adaleti yeniden sağlıyor” diye vurguladı.

 

Dmitry Medvedev , sonbahar oturumunda Birleşik Rusya’nın öncelikle federal bütçenin hazırlanmasına odaklanacağını belirtti . Şimdi hükümetle parametreleri üzerinde anlaşmaya varmak için çalışmalar sürüyor. Parti bu konuyla ilgili program komisyonu toplantısı yapacak.

“Bütçe, Başkan tarafından belirlenen ulusal hedeflere ulaşmaya odaklanmalıdır. Bu, devletin sosyal yükümlülüklerini yerine getirmesine olanak sağlayacaktır. Ve elbette Kuzey Askeri Bölgesinde Zafer için çalışacak. Birleşik Rusya Başkanı, federal bütçe taslağının halk programının tüm hükümlerini uygulayabilmesi gerektiğini söyledi.

Ayrıca özel harekat katılımcıları ve ailelerinin desteklenmesi, istihdam ve göç mevzuatı alanındaki mevzuatın iyileştirilmesine yönelik çalışmalar devam edecek.

Parlamento tatili sırasında Birleşik Rusya, Birleşik Demokrat Parti 2024 hazırlıklarına odaklanacak. Dmitry Medvedev, gruba bu çalışmaya katılma talimatı verdi .

 

“Bu yıl 45 bölgede 74 büyük kampanya ve çeşitli düzeylerde çok sayıda küçük kampanya olacak. Partinin her zaman yaptığımız gibi yüksek kampanya standartları sergilemesi ve seçmenlere her bölgede halk programının uygulanmasına ilişkin özel raporlar sunması önemli” dedi.

Parti başkanı, Birleşik Rusya’dan seçilen yeni adaylara destek çağrısında bulundu. Özellikle ön saflardaki askerlere.

“Farklı bölgelerde 380 tane var (her düzeydeki seçimlerde – editörün notu). Bu insanlara son derece saygı duyulur ve güvenilir. Görevimiz onlara parti çalışmalarında maksimum pratik deneyim kazandırmak ve bilgi desteği sağlamaktır” dedi Dmitry Medvedev.

Ayrıca, 2026’da gerçekleşecek olan Devlet Duması seçimlerine yönelik hazırlıklara da dikkat çekti .

“En yüksek talepler, yeniden seçilmeye karar veren mevcut milletvekillerinin tümüne yüklenecek. Önceki liyakat ve statüden bağımsız olarak,” diye vurguladı Birleşik Rusya Başkanı.

 

Bölgelerde çalışmaların yaygınlaştırılması ve parti ana örgütleriyle bağlantıların güçlendirilmesi gerekiyor.

Dmitry Medvedev, “Kimse canlı iletişimi iptal etmedi; partimizin seçim kampanyaları sırasındaki başarısı her zaman buna dayandı” dedi.

Mevzuat girişimlerinin hazırlanmasına özel önem verilmesi talimatını verdi. Bunlar iyi geliştirilmeli, yasal olarak doğrulanmalı ve federal yetkililer ve uzmanlarla mutabakata varılmalıdır.

“Üç yıl önce, yasa tasarılarının Devlet Dumasına sunulmasından önce böyle bir mekanizmayı kullanmaya karar verdik. Bu çalışmanın koordinasyonunda önemli bir rol Genel Konseye, Başkanlığa ve Genel Konsey Sekreter Vekili Vladimir Yakushev’e aittir. Sürekli etkileşime hazır” dedi Dmitry Medvedev.

 

Sonuç olarak Birleşik Rusya’nın yalnızca parti platformunda tartışılan kararları yayınlaması gerektiğini vurguladı.

“Yeteneklerimizi tartmamız gerekiyor. Biz her zaman eylem partisi olduğumuzu, boş vaatlerde bulunmadığımızı söyledik. Gelecekte de bu çizgiye bağlı kalmalıyız” diye sözlerini tamamladı Dmitry Medvedev.

Hoparlör
Medvedev Dimitri Anatolyeviç
Medvedev Dimitri Anatolyeviç
Tüm Rusya siyasi partisi “BIRLEŞIK RUSYA” Başkanı, Rusya Federasyonu Güvenlik Konseyi Başkan Vekili
#Medvedev
#Volodin
#Yakushev
#Vasiliev
#ER grubu
#sonbahar oturumu
#bahar dönemi
#vergiler
#halkın programı
#SVO katılımcılarının aileleri
#SVO katılımcıları
#EDG
#seçim2024
#seçim kampanyası
#ilköğretim bölümleri
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/zakonodatelnaya-rabota-podgotovka-k-edg-i-vyboram-v-gosdumu-2026-dmitrij-medvedev-vstretilsya-s-frakciej-edinoj-rossii

, , , , , , , , , ,

REKLAM ALANI