Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Birleşik Rusya”, Moskova’dan Kuzey Askeri Bölge katılımcılarına üç tondan fazla yardım aktardı

“Birleşik Rusya”, Moskova’dan Kuzey Askeri Bölge katılımcılarına üç tondan fazla yardım aktardı
REKLAM ALANI
08.01.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya”, Moskova’dan Kuzey Askeri Bölge katılımcılarına üç tondan fazla yardım aktardı

2024,

Parti temsilcileri ihtiyaç duydukları her şeyi topladı ve muharebe hattına teslim etti.
Askerlere gece görüş cihazları, askerlerin günlük yaşamlarına yönelik ekipman ve eşyalar, içme suyu, siper mumları, taktik kulaklıklar ve askerlere mektuplar verildi.

Toplantı Moskova’nın batısındaki Birleşik Rusya üyeleri tarafından düzenlendi ve bölgedeki Genç Muhafızlar tarafından desteklendiler.

Savaşçılar da Batı Bölgesi sakinlerini yeni yıl ve Noel’de tebrik ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

“Askerlerimize yapılacak her türlü yardım Zafere katkıdır. Bunu bilmek ve hatırlamak önemlidir. Askerler adına ve kendi adıma askeriyeye yönelik hedeflediğimiz koleksiyona katılan tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Böyle bir birlik Zaferimizi daha da yakınlaştırıyor! Birleşik Rusya Kadın Hareketi aktivisti Elena Kvashnina, “Yakında yeni bir hedefe yönelik koleksiyona başlayacağız” dedi .

 

Özel operasyonun ilk gününden itibaren Birleşik Rusya, Donbass’ın tahliye edilen sakinlerinin yanı sıra LDPR, Kherson ve Zaporozhye bölgelerinde kalanlara kapsamlı yardım sağlıyor. Partinin bölge şubeleri, gıda ve hijyen ürünlerinden ilaç ve tıbbi malzemeye, inşaat malzemelerine ve ev aletlerine kadar yeni bölgelere 82 bin tondan fazla insani yardım malzemesi ulaştırdı.

Kuzey Askeri Bölge’nin başlangıcından bu yana Birleşik Rusya cepheye yardım sağlıyor. Ön saflardaki savaşçılar için özel ekipman, quadcopter, drone, iletişim ekipmanı, termal görüntüleme cihazı ve ekipman alımı için 10 milyardan fazla ruble toplandı.

Hoparlör
Kvaşnina Elena Vladimirovna
Kvaşnina Elena Vladimirovna
Birleşik Rusya Partisi’nin yerel şubesi İcra Sekreteri, Moskova JSC
#Moskova
#SVO
#özel operasyon
#askeri personele destek
#Kvashnina
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-peredala-iz-moskvy-bolee-tryoh-tonn-pomoshi-uchastnikam-svo

 

REKLAM ALANI