Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Orenburg’dan “Birleşik Rusya” gönüllüleri insani bir görevle LPR’yi ziyaret etti

Orenburg’dan “Birleşik Rusya” gönüllüleri insani bir görevle LPR’yi ziyaret etti
REKLAM ALANI
07.08.2023
A+
A-

Orenburg’dan “Birleşik Rusya” gönüllüleri insani bir görevle LPR’yi ziyaret etti

2023,

İki hafta boyunca bir askeri hastanede yardım sağladılar
Grubun bir parçası olarak, “Gönüllü İniş” projesinin yazarı Sergey Chubarov üçüncü kez Lugansk’a gitti . Orada Orenburg bölgesinden gönüllüler kabul ve tasnif bölümünde çalıştı ve ağır yaralı askerlerin taşınmasına yardımcı oldu. Onlar da insani yardımla eczane deposunda yardımcı oldular, boşaltıp tasnif ettiler. Ameliyathanede hemşirelik görevlerini yerine getirdiler, yoğun bakımda ağır yaralı askerlere baktılar.

“Bizim için bu zaten alışkın olduğumuz standart bir çalışma. Ben ve diğer iki gönüllü hastanede ilk kalışımız değildi, hemen işe koyulduk. Gezilerimiz kesinlikle burada bitmiyor, bu sonbaharda bir sonraki geziyi organize edeceğiz,” diye paylaştı Sergey Chubarov.

Yasama Meclisi’ndeki Birleşik Rusya fraksiyonunun yardımcısı Andrey Dimov, insani yardım misyonundan çocuklarla bir araya geldi .

“Adamlarımız ilk günlerden beri özel bir askeri harekatı destekliyorlar. İnsanların yardımına gitmeyi görev saydılar. İki hafta boyunca Orenburg sakinlerimiz harika bir iş çıkardılar” dedi.

Daha önce, Sağlıklı Gelecek parti projesi kapsamında Orenburg bölgesinden gönüllülerin Yüksek Parti Okulunda hemşirelik eğitimi aldığını hatırlayın.

#Orenburg bölgesi
#gönüllülük
#Luhansk Halk Cumhuriyeti
#EP yardımcı olur
#bölgeler
#CBO katılımcılarına yardım
halka açık resepsiyon
İtiraz oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/volontery-edinoj-rossii-iz-orenburga-posetili-lnr-s-gumanitarnoj-missiej

REKLAM ALANI