Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Sinema biletleri, oyuncaklar, tatlı setleri: Birleşik Rusya büyük ailelere, SVO katılımcılarının çocuklarına ve engellilere yardım sağladı

Sinema biletleri, oyuncaklar, tatlı setleri: Birleşik Rusya büyük ailelere, SVO katılımcılarının çocuklarına ve engellilere yardım sağladı
REKLAM ALANI
06.06.2024
A+
A-

Sinema biletleri, oyuncaklar, tatlı setleri: Birleşik Rusya büyük ailelere, SVO katılımcılarının çocuklarına ve engellilere yardım sağladı

2024,

Parti aktivistleri ve milletvekilleri çocukları ve ailelerini Çocuk Bayramı’nı kutladı
Moskova Bölgesi Orekhovo-Zuevo’da Devlet Duması milletvekili Gennady Panin, akademik yılı onurla tamamlayan genç sporculara partiden ödülleri takdim etti.

“Rusya’da kitlesel beden eğitimi hareketinin geliştirilmesine öncelikli önem veriliyor. Bu yön aynı zamanda Birleşik Rusya halkının programında da yer alıyor” diye belirtti Gennady Panin karşılama konuşmasında.

Parlamenter ayrıca öğretmenlere, antrenörlere ve velilere çalışmaları ve genç nesillere gösterdikleri özen için teşekkür etti.

Moskova’nın Altufevsky bölgesinde, Çocuk Bayramı münasebetiyle Devlet Duması milletvekili Yulia Drozhzhina, SVO katılımcılarının ve büyük ailelerin çocukları için sinemaya ücretsiz bir gezi düzenledi. Çocuklara ayrıca tatlılar da dağıtıldı.

“Güzel ve harika tatilin şerefine, büyük ve dar gelirli ailelerin yanı sıra SVO katılımcılarının çocuklarına da 100 sinema bileti verdim. Üç aileye tatlı bir hediye ve bizzat bilet verildi” dedi Yulia Drozhzhina.

Tula bölgesinde, Birleşik Rusya aktivistleri Shchekinsky bölgesindeki Samokhvalovka köyünden büyük bir aileye yeni ve geniş bir araba bağışladı.

Bu yılın mart ayında sosyal gazlaştırma programı kapsamında hanelere gaz dağıtımı yapıldı . Parti Genel Konseyi Sekreteri Andrei Turchak ve Gazprom Mezhregiongaz Genel Müdürü Sergei Gustov , Vali Alexei Dyumin ile birlikte büyük aileyi ziyaret etti .

Samokhvalovka köyünün reisi olan dört çocuk annesi Evgenia Vladimirovna Perekatova, uzun süredir devam eden büyük, ferah bir araba hayalini paylaştı.

“Biz de bu isteği yerine getirdik. Yeni arabanın sadece çok çocuklu bir anneye sosyal hizmetlerinde yardımcı olmakla kalmayıp, aynı zamanda ailenin seyahat etmesine de olanak tanıyacağına eminim” dedi bölgesel Duma başkanı Birleşik Rusya’nın bölge şubesi sekreteri Nikolai Vorobyov.

Ayrıca Birleşik Rusya, köy rekreasyon merkezi için içme suyu teminini organize etti. Ayrıca Çocuk Bayramı arifesinde çok sayıda çocuğun eğitim gördüğü bir kültür kurumuna da soğutucu hediye edildi.

Murmansk’ta Birleşik Rusya’nın bölgesel yürütme komitesi başkanı Evelina Makarova milletvekilleriyle birlikte bölgesel çocuk hastanesine oyuncak bağışladı. Bunların arasında yaratıcılık kitleri, oyuncaklar, masa oyunları, boyama kitapları, bulmacalar ve çok daha fazlası bulunmaktadır – toplamda yaklaşık 800 set.

“Birleşik Rusya aktivistleri sık sık genç hastaları ziyaret ederek hastanedeki kalışlarını keyifli hale getirmeye çalışıyor. Bu dönem özellikle çocuklar için zor, bu yüzden her çocuğun kendi beğenisine göre bir şeyler bulacağını umuyorum” diye paylaştı Evelina Makarova.

Stavropol Bölgesi’nde milletvekili Igor Nikolaev , N. Krupskaya’nın adını taşıyan yetimhaneyi ziyaret etti. Çocuklara çilek ve hediyeler verdi.

Partinin Trunovsky yerel şubesi üyeleri ve Bölge Duma’daki Birleşik Rusya milletvekili derneği başkanı Natalya Chernyshova, genç annelere ve yeni doğan bebeklere temel kitleri dağıttı.

Mahaçkale’de Sovetsky bölgesinin milletvekilleri tatilde Küçükler için Sosyal Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerini ziyaret etti ve tebrik etti.

Yamal-Nenets Özerk Okrugu’nda “Güçlü Aile” parti projesinin bölge koordinatörü Anastasia Kazantseva, tatil arifesinde SVO katılımcılarının iki ailesini ziyaret ederek çocuklara meyveli hediye sepetleri sundu.

“Elena ve Mikhail’in ailesiyle geçen yıl Mikhail tatildeyken tanıştım. Şu anda ön saflarda yer alıyor ve Eylül 2022’den bu yana işaretçi olarak görev yapıyor. Çift iki çocuk yetiştiriyor. Başka bir ailede ise aile reisi şu anda iki haftalık tatilde. Ayrıca seferberliğe çağrıldı ve makineli tüfekçi olarak görev yapıyor. Eşim ve ben iki çocuk büyütüyoruz; dokuz yaşında bir kızımız ve üç yaşında bir oğlumuz var” diye paylaştı.

Gubkinsky’nin Birleşik Rusya üyeleri de engelli çocukların yetiştirildiği Beyshekeev ailesini (9 yaşındaki Elnur ve 6 yaşındaki İslam) ziyaret etti. Parti temsilcileri çocuklara eğitici oyuncaklar, kitaplar ve boyama kitapları, öğrenci velilerine ise tatlı ikramlarda bulundu.

Parti aktivistleri Labytnangi şehri ve Kharp köyündeki kalabalık ailelere de hediyeler sundu.

 

Hoparlör
Drozhzhina Yulia Nikolaevna
Drozhzhina Yulia Nikolaevna
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Yardımcısı
#Moskova bölgesi
#Moskova
#Murmansk bölgesi
#Tula bölgesi
#Yamalo-Nenets Özerk Okrugu
#Panin
#Vorobiev
#Çocukları Koruma Günü
#EPyardım eder
#Stavropol bölgesi
#Dağıstan Cumhuriyeti
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/bilety-v-kino-igrushki-sladkie-nabory-edinaya-rossiya-okazala-pomosh-mnogodetnym-semyam-detyam-uchastnikov-svo-i-s-ovz

 

REKLAM ALANI